20 İlde, NARKOGÜÇ operasyonu: 90 gözaltı

Tekirdağ, Siirt, Diyarbakır, Yozgat, Denizli, Konya, Şanlıurfa, Kocaeli, Artvin, Balıkesir, Kırıkkale, Mardin, Bitlis, Samsun, Bursa, Aydın, Niğde, Batman, Yalova ve Sivas olmak üzere 20 ilde düzenlenen NARKOGÜÇ operasyonlarında 90 zehir taciri daha yakalandı.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ve Siirt İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve JASAT tarafından ayrı ayrı yapılan operasyonlarda toplam 8,3 kg Metamfetamin, muhtelif miktarda eroin ve esrar ele geçirildi.

Operasyonlarda 3 zehir taciri kıskıvrak yakalandı.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü ve Denizli İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonlarda 24 kg skunk, 2 ton 782 kg esrar, 2 bin 500 kök kenevir ve muhtelif miktarda ve içerikte uyuşturucu madde ele geçirildi.

Düzenlenen operasyonlarda 11 zehir taciri yakalandı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, Artvin İli Ardanuç İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda 34,5 kg skunk, 2 kg metamfetamin, 5 kg esrar, 7,5 kg kubar esrar, muhtelif miktarda ve içerikte uyuşturucu madde ele geçirildi.

Operasyonlarda 15 zehir taciri yakalandı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kırıkkale İli Yahşihan İlçe Jandarma Komutanlığı ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığının ayrı ayrı yaptığı operasyonlarda 6,5 kg kubar esrar, muhtelif miktarda ve içerikte uyuşturucu madde ele geçirildi.

Operasyonlarda 12 zehir taciri yakalandı.

Mardin, Bitlis, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ve Samsun İl Jandarma Komutanlığının yaptıkları 3 ayrı operasyonda toplam; 11 kg skunk madde, 49 kg kubar esrar, muhtelif miktarda eroin, esrar, metamfetamin ele geçirildi.

Operasyonlarda 11 zehir taciri yakalandı. 

Bursa, Niğde ve Batman İl Emniyet Müdürlüğü ile Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda 3,6 kg kokain, 5,5 kg kubar esrar, 0,9 kg reçine esrar, 258 kg uyuşturucu hap27 kg skunk, muhtelif miktarda metamfetamin ele geçirildi.
 
Operasyonlarda 34 zehir taciri yakalandı.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü ve Sivas İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda;  14,5 kg skunk ve 20 kg kubar esrar ele geçirildi.

Operasyonlarda 3 zehir taciri yakalandı.
 

Bakmadan Geçme