• Haberler
  • Siyaset
  • AK Parti, 8. Olağan İl ve İlçe Kongrelerini başlattı

AK Parti, 8. Olağan İl ve İlçe Kongrelerini başlattı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 8. Olağan İl ve İlçe Kongreleri'ne gönderdiği video mesajla katılımcılara seslendi. Erdoğan, 'AK Parti'yi bugünlere getiren sır, milletin sesine kulak vermemizdir. 23 yıldır milletin umudu olmayı, sorunlarına çözüm adresi olmayı işte böyle başardık' dedi.

Kongrelere katılamasa da kalbinin salondakilerle çarptığını ifade eden Erdoğan, “Partimize hizmet etmiş, destek olmuş herkese şükranlarımı sunuyorum. Vefat edenlere rahmet diliyorum” diye konuştu.

Partinin kuruluş günlerindeki heyecanla yola devam ettiklerini belirten Erdoğan, “Doğruluktan, dürüstlükten ayrılmadan tüm Türkiye için çalışmayı sürdürüyoruz. Nice zorlukların üstesinden geldik, saldırıları püskürttük. Şartlar ne olursa olsun, millete verdiğimiz sözlere daima sadık kaldık” dedi.

Siyasetlerinin eser ve hizmet siyaseti olduğunu vurgulayan Erdoğan, “Kongrelerimizi, kendimizi yenilemenin ve milletimizle kucaklaşmanın vasıtası olarak görüyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı, gençlerin dinamizmi ile emektarların tecrübesini birleştirerek süreci yöneteceklerini belirtti. Kongrenin Türkiye, AK Parti ve demokrasi adına hayırlı olmasını dileyen Erdoğan, “Durmak yok, yola devam” diyerek konuşmasını tamamladı.
 

Bakmadan Geçme