AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal: Hakikat her zaman kazanır

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) TBMM Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, soykırım iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

TBMM Grup Başkanvekili Ünal, Twitter hesabından yaptığı paylalımda: "On binlerce masum vatandaşımızın kanı eline bulaşmış çocuk katillerinin siyasi uzantısı olmaktan utanmayanlar, utançtan ve yüzleşmekten söz ediyorlar. Müttefikiniz CHP’nin il başkanı da aynı görüşte. Ermeni tezlerini savunmaya devam edin.

Ermeni terör örgütü Asala’nın saldırılarında şehit olan diplomatlarımız ve PKK terör örgütünün saldırılarında şehit olan öğretmenlerimiz.Terör örgütleri üzerinden vekalet savaşları sürdürenler, tarihi konjonktürel kelime oyunları ve tercihleri ile değiştiremezler.

Yıllarca Türkiye-ABD ilişkilerinin niteliğini her 24 Nisan da çocukça bir tavırla bir kelimeye bağlayan ABD’nin bu tutumunun tarihle ve hakikatle bir ilgisi bulunmamaktadır. Biden yaptığı açıklama ile bu tuhaf kelime oyununda yeni bir dönemi başlattı. Hakikat her zaman kazanır." ifadelerine yer verdi. 

Bakmadan Geçme