AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş'ta

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için memleketi Kahramanmaraş'a gelen Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, kentte temaslarını sürdürüyor.

İlk olarak AK Parti Kadın Kolları Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen Akdeniz Bölge Toplantısına katılan Ünal, daha sonra bir fabrikada işçilerle yemek yedi. Şehrimizde üretime ve ekonomiye katkı sağlayan işçi kardeşlerimiz ile öğle yemeğinde bir araya geldiklerini söyleyen Ünal, buradan Türkoğlu İlçesine geçti.

Son 20 yılın en çok kar yağışının yaşandığı Kahramanmaraş’ta seraları zarar gören üreticilerle bir araya gelen Mahir Ünal’a Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Milletvekilleri, İl Başkanı Av. Fırat Görgel, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve partililer eşlik etti. 

Yapılan toplantıda konuşan Vali Coşkun, “Geçtiğimiz günlerde yağan kar nedeniyle ilimiz genelinde ve Türkoğlu İlçemizde tarım sektöründe ciddi hasarlar meydana geldi. İlgili kuruluşlarımız meydana gelen hasarlara yönelik tespitlerini yaptılar. Bunun dışında hayvancılık yapan vatandaşlarımızın da çatı çökmelerinden kaynaklı ahır ve ağıllarında çeşitli zararlar meydana geldi.  İnşallah Ak Parti Grup Başkan Vekilimiz Sayın Mahir Ünal ile milletvekillerimizle ve diğer ilgili tüm kurumlarımızla birlikte bu zararların en azından bir kısmının karşılanması hususunda elimizden geldiğince gayret göstereceğiz." dedi.
 
TBMM Grup Başkanvekili Sayın Mahir Ünal ise “Bugün, yoğun kar yağışı nedeniyle seraları zarar gören Kadıoğlu Çiftliği Mahallesi’ndeki vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledik. İnşallah kısa süre içerisinde bölgemize ve çiftçilerimize gereken desteğin verilmesi için konunun takipçisiyiz.” diye konuştu.  
 

Sera üreticileri ile yapılan toplantının ardından Kahramanmaraş’a hareket eden Mahir Ünal ve beraberindekiler Kapalı Çarşı esnafları ve vatandaşlarla buluştu.

Çarşıbaşı’ndaki esnafları tek tek ziyaret ederek, sorunları ve talepleri dinleyen Ünal, esnaflara salep ikramında bulundu. 

Ziyaret sonrası konuşan Ünal: “Biz AK Parti olarak milletimizle beraberiz. Milletimizle 20 yılın sonunda hamt olsun göz göze bakabiliyor ve onların sorunlarını dinliyor ve onların sorunlarına çözüm oluşturmak içinde bütün birimlerimizle ciddi bir gayret sarf ediyoruz. Şu anda 2020 Mart ayında Türkiye’de başlayan bir salgın süreci var. Hamt olsun Türkiye geçtiğimiz 2 yılı hem sağlıkta hem eğitim alt yapısında çok ciddi iyi bir sınav verdi. Bütün dünyada özellikle enerjide yüzde 600’e varan artışlar yaşandı. Sorunları dinliyoruz ve bu sorunları ilgili bakanlarımıza taşıyoruz. AK Parti demek çözüm demektir. AK Parti demek bu milletin derdini, tasasını çözmek ve bunu bir sonuca ulaştırmak demektir. Bu yüzden halkımızla iç içeyiz. Onları dinliyoruz. Bugünde esnafımızla birlikteydik.” İfadelerine yer verdi.

Ünal, daha sonra Kahramanmaraş Müteahhitler Birliği üyeleri ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Bakmadan Geçme