• Haberler
  • Siyaset
  • AK Parti Kahramanmaraş ilçelerinde yeni dönem başladı

AK Parti Kahramanmaraş ilçelerinde yeni dönem başladı

Kahramanmaraş'ta AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ilçe başkanları atamaları, yerel siyaset arenasında önemli bir yenilik getirdi. Yeni atamaların ardından, ilçe başkanları partinin yerel düzeydeki hedeflerine katkıda bulunmak üzere göreve başladı.

Yeni ilçe başkanları atandı

AK Parti Nurhak İlçe Başkanlığına Günay Uysal atanarak, ilçenin siyasi stratejilerini yönlendirecek. Uysal, Nurhak'ın yerel sorunlarına çözüm bulmak ve partinin hedeflerini ilçede hayata geçirmek üzere görevlendirildi.

AK Parti Göksun İlçe Başkanlığına Furkan Özdemir getirildi. Özdemir, Göksun'da parti teşkilatını güçlendirecek ve bölgenin sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar yapacak.

AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığına Ali Çam atandı. Çam, Dulkadiroğlu ilçesindeki parti teşkilatının etkinliğini artırmak ve halkla daha yakın ilişkiler kurmak amacıyla göreve başladı.

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanlığına ise Durdu Safa Kekeç seçildi. Kekeç, Onikişubat'taki siyasi hedefleri gerçekleştirmek ve bölgeye değer katmak için çalışmalarını sürdürecek.

Önceki başkanlara teşekkür

Atamalar sonrası konuşan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammed Burak Gül, “Yeni atamalardan önce görev yapan ilçe başkanlarına, partimize ve şehrimize verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Önceki dönem başkanlarının özverili çalışmaları, partimizin bölgedeki etkisini artırmış ve ilçe teşkilatlarının güçlenmesine önemli katkılarda bulunmuştur.

Yeni atamaların, partimizin hedeflerine ulaşmasına ve yerel düzeydeki projelerin başarıyla yürütülmesine katkı sağlayacağına inanıyoruz. İlçe başkanlarımız, kendi bölgelerinde partimizin vizyonunu ve politikalarını en iyi şekilde temsil ederek, hem partimize hem de şehrimize hizmet edecekler. ” Dedi.
 

Bakmadan Geçme