AK Parti Kahramanmaraş'ta 31 Mart'a hazırlanıyor!

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine hazırlanan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş'ta çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmıyor. Tüm teşkilatın yoğun bir çalışma yürüttüğü çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekillerinden Av. Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, Mehmet Cihat Sezal’ın yanı sıra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör farklı mekanlarda seçmenlerle buluştu.

 

 

Özdemir esnaf ziyaretini sürdürdü!

 

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini kaldığı yerden devam ettirdi.

 

İlk olarak demokrasi meydanında partisinin il teşkilatıyla birlikte fotoğraf sergisine katılan Özdemir, daha sonra Azerbaycan Bulvarı'ndaki esnafları ziyaret ederek, seçimde partisinin belediye başkan adaylarına yönelik oy desteği vermelerini istedi.

 

 

İmran Kılıç, Türkoğlu’ndan destek sözü istedi!

 

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç seçim çalışmalarını Türkoğlu'nda yaptığı ziyaretlere sürdürdü.

 

Çalışmalar kapsamında Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Osman Okumuşla birlikte Şekeroba ve Beyoğlu Mahallelerini ziyaret eden Kılıç, daha sonra program kapsamında belirlenen adreslerde yaptığı ev toplantıları ile hane halkından yaklaşan seçimde destek sözü istedi.

 

 

Sezal'dan mahalle sakinlerine ziyaret!

 

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, seçim çalışmaları kapsamında Andırın İlçesindeki bazı mahallelerde vatandaşla buluştu.

 

Seçim çalışmalarını Andırın programıyla sürdüren AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, Andırın ilçesinde Partisinin İlçe Belediye Başkan Adayı Ahmet Doğan ile birlikte Altınyayla, Akgümüş, Kargaçayırı ve Kaleboynu mahallelerinde vatandaşlarla buluşarak 31 Mart'ta destek istedi.

 

 

Güngör'den STK ve kurumlara ziyaret!

 

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Esnaf ziyaretine 1 günlük ara vererek bazı kuruluşları ziyaret etti.

 

Ziyaretler kapsamında AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hakan Dereli ve İl teşkilatıyla birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Demokrasi Meydanındaki fotoğraf sergisine katılan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, daha sonra Muhasebeciler Odası Başkanlığı, Büyük Mükellef Vergi Denetimi, Defterdarlık ve Vergi Dairesi Başkanlığını ziyaret ederek, çalışanlara kolaylıklar diledi.

Bakmadan Geçme