15 Temmuz şehitleri için Kahramanmaraş'taki camilerde Kur'an-ı Kerim okundu

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri, şehitlik ziyareti ile başladı. Kahramanmaraş'taki camilerde 15 Temmuz şehitleri için Kur'an-ı Kerim okundu.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirdiği hain darbe girişiminde darbecilere karşı kahramanca mücadele ederken şehit olan vatandaşlar için camilerde Kur'an okundu ve dualar edildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen programlar kapsamında, öğle namazından önce Kahramanmaraş'taki camilerinde Kur'an-ı Kerim okundu.

Ulu caminde düzenlenen hatim programına Vali Ömer Faruk Coşkun, şehit aileleri ve gazilerin yanı sıra AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Av. Ahmet Özdemir, Mehmet Cihat Sezal, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, kamu kurum ve kuruluş amirleri ile sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla Kuran-ı Kerim okundu ve dua edildi.

Şehit aileleri ve gazilerle bir süre sohbet eden Vali Coşkun, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabr-ı cemil niyazında bulunarak, gazilere sağlıklı ömürler diledi.

Bakmadan Geçme