46 Metrelik ay yıldızlı Türk Bayrağı Türkoğlu'nda göndere çekildi

Türkoğlu Belediyesi Başkanı Osman Okumuş'un vizyon projelerinden birisi olan Şehir Kapısı projesi kapsamında başlatılan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Kahramanmaraş'ı simgeleyen 46 metrelik Ay Yıldızlı Türk Bayrağı Şehir Kapısı projesi kapsamında göndere çekildi.

Metropol ilçe Türkoğlu, Başkan Okumuş öncülüğünde yaşam standartları yüksek bir ilçe olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Millet Meydanı projesi kapsamında başlatılan çalışmalar kapsamında vatandaşlardan alkış alana Başkan Okumuş, modern kent görünümünü ilçesine kazandırmak için bir dizi çalışma başlattı.

Şehir Kapısı projesi kapsamında başlatılan çalışmalar tüm hızıyla sürerken Kahramanmaraş'ı simgeleyen 46 metrelik Ay Yıldızlı Türk Bayrağı Şehir Kapısı projesi kapsamında göndere çekildi.

Başkan Okumuş, “Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır” söyleri ile yaptığı paylaşımda: “Şanlı Bayrağımız da ne güzel yakıştı Türkoğlu'muza... Şehitlerimize minnet göstergesi olarak yapımına başladığımız 'Şehitlik Projesini' ve Selçuklu mimarisindeki "Şehir Kapısı" inşaatının yapım çalışmaları kapsamında 46 metrelik ay yıldızımızın göndere çekimini gerçekleştirdik.

Tüm Şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.” Dedi.

Bakmadan Geçme