Acil Çağrı Hizmetleri Kahramanmaraş İl Koordinasyon toplantısı yapıldı

Acil Çağrı Hizmetlerinin etkin, verimli ve hızlı bir şekilde vatandaşlara sunulması için yapılması gereken çalışmaların değerlendirildiği Acil Çağrı Hizmetleri Kahramanmaraş İl Koordinasyon toplantısı yapıldı.

Toplantıya Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun'un yanı sıra, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreteri Rüstem Keleş, Orman Bölge Müdürü Mustafa Koç ve kurul üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Coşkun: “Acil Çağrı Hizmetlerini değerlendireceğimiz bu toplantımızda, gerekli görülen konular ile ilgili istişareler yaparak koordinasyonu gerektiren hususları ele alacağız. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Acil Çağrı Merkezimizde görev alan personelimize gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Akın Ozan ise kurumun çalışmaları, personel durumu, teknik konular, çağrı istatistikleri, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerini içeren hususlarla ilgili sunum yaptı.



Toplantı, kurumlar arası koordinasyon gerektiren konuların görüşülmesi ile sona erdi.

Bakmadan Geçme