Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden TÜBİTAK'a iki proje daha

Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı kapsamında 'Temiz Hava, Mutlu Yuva' ve 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında 'Eshab-ı Kehf'in Bilime Uyanışı' isimli proje hazırladı.

Başvurusu yapılan projelere Afşin tam destek verdi. TÜBİTAK tarafından kabul edilmesi halinde Haziran-Ekim 2021 de uygulanması planlanıyor.

Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü proje kapsamında, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ), KSÜ Afşin Meslek Yüksekokulu, Afşin Belediyesi, Afşin İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Afşin Sağlık Müdürlüğü ile protokol imzaladı.

Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün projelerine destek veren kuruluşlar ise şöyle: Afşin-Elbistan EÜAŞ B Termik Santral İşletme Müdürlüğü, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası, Afşin Halk Ozanları Derneği, Afşin Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Derneği, Zümrüt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Afşin Fen Lisesi, Afşin Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çoğulhan Çok Programlı Anadolu Lisesi, Çoğulhan Ortaokulu, Hayati Vasfi Taşyürek Ortaokulu, Afşin TEMA Vakfı İlçe Temsilciliği

Projenin atölye liderlerini KSÜ öğretim üyelerinden oluşuyor.

Bilim söyleşilerine KSÜ Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Tekerek, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Afşin Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Tamer Rızaoğlu, Afşin Sağlık Yüksekokulu Müdür yardımcısı, Hemşirelik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Seven ve Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu, Eğitim Fakültesinden Kimya Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Haluk Bingöl ve Fizik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ersin Bozkurt katılacak.

Bakmadan Geçme