AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı için temayül heyecanı

Kahramanmaraş'ta siyasi hareketlilik bugünlerde AK Parti İl Başkanlığı için düzenlenecek temayül yoklamasıyla doruğa çıkıyor. Parti içi demokratik sürecin bir parçası olan temayül yoklaması, aday adaylarının parti teşkilatları ve üyeleri üzerindeki desteklerini ölçmek amacıyla düzenleniyor.

Yarın, 20 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilecek olan temayül yoklaması, Kahramanmaraş'ın siyasi geleceği üzerinde belirleyici olacak. İl ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra Kadın ve Gençlik Kolları asil üyeleri, belediye başkanları ile eski ve yeni milletvekilleri de oy kullanacak.

AK Parti içerisinde ilgiyle takip edilen bu süreçte aday adaylarının isimleri de dikkat çekiyor. Saat 10.00'da başlayacak olan temayülde, yaklaşık 230 delege 3'er isim yazacak.

Mevcut İl Başkanı Cüneyt Doğan, Mehmet Cihat Sezal, Mücahit Kara, Hanifi Coşkun Ağdur, Ahmet Gülpak, Hakan Dereli, Muhammed Burak Gül, Murat Şahin, Mustafa Buluntu, Ahmet Saka, Ender Umut Pabuççu, Furkan Eren Aşcı, Necmettin Sertpolat ve Hikmet Can gibi isimler, temayül yoklamasında destek arayacak.

Parti içi demokrasinin gereği olan bu süreç, aday adaylarının vizyonlarını, parti üyelerinin ve teşkilat mensuplarının beklentileriyle buluşturmayı hedefliyor. Kahramanmaraş'ta siyasi sahnedeki dinamizmi artıracak olan yeni il başkanının seçimi, partinin yereldeki etkinliği açısından büyük önem taşıyor.

Yarın AK Parti İl Başkanlığında gerçekleştirilecek olan temayül yoklaması sonuçları, Kahramanmaraş'ın siyasi atmosferinde önemli bir yol haritası çizecek ve AK Parti'nin il yönetimindeki değişim sürecine ışık tutacak.

AK Parti İl Başkanının 24 Haziran Pazartesi günü açıklanması beklenirken il ve ilçe kongrelerinin yılsonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

Bu süreçte yaşanacak gelişmeleri ve sonuçları yakından takip edeceğiz.

Bakmadan Geçme