Atom Karınca, oyunu kullandı!

Millet İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, Onikişubat İlçesi Yirmiikigün Mahallesi Atatürk Anadolu lisesine gelerek 2473 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş ve partilerin eşlik ettiği Öztunç, oy kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklama yaptı.

“Kahramanmaraş'ımıza hayırlı olsun”

Öztunç, açıklamasında: “Kahramanmaraş'ımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Seçim meydanlarda kalır. Bizim bu süreçte üzdüğümüz kırdığımız varsa, kusurumuza bakmasın. İsteyerek yapmamışızdır. İlçelerde ciddi sonuçlar bekliyorum. Hayrettin beyde bende iyi niyetle çıktık yola. Hayrettin bey kazanırsa gidip kutlayacağım. Ben kazanırsam o beni kutlayacaktır. Birazdan Elbistan'a geçeceğim. Seçim sonuçlarını oradan takip edeceğim'' ifadelerine yer verdi.

“Mart'ın sonu bahardır”

CHP İl Başkanı Şengül ise: “Türk demokrasisi adına çok önemli bir gün. İnşallah bu seçimin kazananı Türk Demokrasisi olur. 60 gün boyunca sahada yoğun bir çalışma yürütüldü. O 60 gün 1 güne bedel o gün bugün. Bugün sandıkta görev yapan başkanından, memuruna kadar herkese kolaylıklar diliyorum. Sahada gördüğümüz vatandaşlar bir değişim istiyor. İnşallah o değişim bugün gerçekleşecek. Mart'ın sonu bahardır" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme