Av. M. Burak Gül'den Kahramanmaraş Barosu'na duygusal veda

Kahramanmaraş Barosu, Avukatlık Kanunu'nun 82. maddesi gereğince 38'inci Olağan Seçimli Genel Kurulu'nu bugün gerçekleştirdi. Genel kurulda, Baro Başkanı Av. Muhammed Burak Gül, görev süresinin sona ermesi dolayısıyla duygusal bir veda konuşması yaptı.

Kahramanmaraş – 19 Ekim 2024- Konuşmasına "Her veda bir başlangıçtır aslında" sözleriyle başlayan Gül, "Bırakıp gittiğiniz her neyse, size kattıklarıyla başlarsınız yeni olana. Zamansızdır vedalar ama tam zamanıdır bazı başlangıçlara" ifadeleriyle meslektaşlarına seslendi.

Kahramanmaraş Barosu'nun 2018-2024 yılları arasında üç dönem başkanlığını üstlenmiş olmanın gururunu yaşadığını belirten Gül, “Üyesi olmaktan onur duyduğum Kahramanmaraş Barosu'nun, Cumhuriyetimizin 100'üncü, Baromuzun 75'inci yılına ulaşmasında benimle birlikte olan herkese ayrı ayrı teşekkür eder, şükranlarımı sunarım” dedi.

Görev süresi boyunca kendisine destek veren Baro Yönetimi, Disiplin ve Denetleme Kurulu üyelerine, Türkiye Barolar Birliği Delegelerine, İlçe Baro Temsilcilerine ve Baro personeline gönülden teşekkür eden Gül, "Birlikte çalıştığım meslektaşlarıma, bu süreçte emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Aynı zamanda, 2018-2024 yılları arasında birlikte görev yaptığı Türkiye Barolar Birliği Başkanları ve diğer kurul üyelerine de teşekkür eden Gül, yeni seçilecek Baro Başkanı ve Kurul Üyesi meslektaşlarına da başarı dileklerinde bulundu.

Konuşmasının sonunda, istemeden kırdığı veya üzdüğü meslektaşlarından helallik dileyen Gül, "Her veda yeni bir başlangıçtır aslında…" sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

Kahramanmaraş Barosu avukatları, yarın sandık başına giderek yeni başkanlarını seçecek. Av. Mehmet Kaan Kır'ın tek aday olarak katılacağı seçimlerin, Baro için yeni bir dönemin başlangıcı olması bekleniyor.

Bakmadan Geçme