Başkan Görgel: 'Şehrimize atıcılık alanında yeni tesisler kazandıracağız'

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda büyük bir başarı elde ederek dünya çapında tanınan milli sporcu Yusuf Dikeç'i makamında ağırladı. Başkan Görgel, Yusuf Dikeç'in takım arkadaşıyla birlikte Türkiye'ye atıcılık branşında ilk madalyayı kazandırmasının, hem Kahramanmaraş'ı hem de ülkeyi büyük bir gururla temsil ettiğini vurguladı.

Ziyarete, 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici ve AK Parti İl Başkanı Muhammed Burak Gül de katıldı. Başkan Görgel, Dikeç'in olimpiyatlardaki başarısını kutlayarak ona şehrin sembollerinden olan İstiklal Madalyası'nın yer aldığı bir tablo hediye etti.

Başkan Görgel, Kahramanmaraş'ta atıcılık altyapısını geliştirmeyi hedeflediklerini belirterek, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile bu konuda görüşmelerin sürdüğünü ifade etti. Görgel, "Yeni Yusuf Dikeç'ler yetiştirme hedefiyle atıcılık alanındaki tesislerimizi artırmayı amaçlıyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme