Başkan Kızılseki: 'Çağlayancerit'te kar mesaimiz 24 saat sürüyor'

Beklenen kar yağışı Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinde başladı. Dün geceden itibaren yoğun bir şekilde yağan kar, ilçede birçok bölgeyi etkisi altına aldı. Başkan Kızılseki, yaptığı açıklamada kar ile mücadelenin 24 saat ilçe genelinde sürdüğünü söyledi.

İlçede 24 Saat kar mesaisi yapıyoruz!

Konuyla ilgili açıklama yapan Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki: “İlçemiz genelinde karla mücadele tedbirlerimizi bir ay önce almıştık. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanlığımızda kurulan kriz masasında Büyükşehir Belediyemiz, Çağlayancerit Belediyemiz ve Karayolları Genel Müdürlüğümüz ile hangi bölgede hangi araçlarımızla tedbir alacağımızı zaten öncesinden organize etmiştik. Bu gün itibari ile de Çağlayancerit İlçemizde yılın ilk karı yağmaya başladı. Sanırım böyle yağmaya devam ederse ulaşım ağımızda ciddi sorunlar yaşanacak. Biz bunları bilerek şuanda sahada karla mücadelemizi başlattık.

Vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması için elimizden geleni yapıyoruz!

Başkan Kızılseki: “Yeter ki kar yağsın. Biz karla mücadelemizi yaparız. Sizin de bildiğiniz gibi son dönemlerde genel anlamda dünyada bir kuraklık söz konusu. Bu kuraklığı tolere edebilmek için bol miktarda kar ve yağmurun yağması gerekiyor. Vatandaşlarımız biraz sabrederlerse bizde vatandaşlarımıza bir sıkıntı yaşatmamak için tüm ekiplerimizle birlikte 24 saat karla mücadelemizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme