Başkan Sarıaltun, Çağlayancerit'in sorunlarını Ankara'ya taşıdı!

31 Mart'ta yapılan Mahalli İdareler Seçimleriyle Çağlayancerit Belediye Başkanı seçilen Hanifi Sarıaltun, ilçenin sorunlarını Ankara'ya taşıdı.

Hazırladığı dosyalar ile birlikte Ankara'ya çıkarma yapan Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun, ilk olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdür Yardımcısı M. Alaattin Nalcıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Başkan Sarıaltun, Çağlayancerit'te yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini dosya halinde Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdür Yardımcısı Nalcıoğlu'na sundu.

Başkan Sarıaltun ve beraberindekilerin bir sonraki durağı MHP Genel Merkezi oldu.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret eden Başkan Sarıaltun, Çağlayancerit'in yol problemi için hazırlanan proje dosyasını Bahçeli'ye sundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Lideri Bahçeli: “Dulkadiroğlu Çağlayancerit ve Çağlayancerit Pazarcık yolunun takipçisi olacağım. Sayın Cumhurbaşkanımızla en kısa zamanda görüşüp konunun takipçisi olacağız” dedi.

Başkan Sarıaltun ise: “Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli beye İlçem, teşkilatım ve şahsım adına çok teşekkür ederim. Çağlayancerit'i hem Pazarcık üzerinden hem de Dulkadiroğlu üzerinden Kahramanmaraş'a bağlayan yolların yapılması bizim için elzem” ifadelerini kullandı.

Başkan Sarıaltun, daha sonra MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ı makamında ziyaret ederek, Çağlayancerit'in talep ve isteklerini dile getirdi.

Durmaz ise Çağlayancerit için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarının sözünü verdi.

Başkan Sarıaltun, MHP Genel Merkezindeki ziyaretlerinin akabinde Spor Toto Teşkilat Başkanlığını ziyaret etti.

Çağlayancerit'te yapılacak olan 2 adet halı saha ile ilgili bilgiler alan Başkan Sarıaltun, Çağlayancerit için hizmetlerin takipçisi olacaklarını söyledi.

Aycan'a ziyaret!

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan'ı TBMM'de ziyaret eden Başkan Sarıaltun, ilçenin sorunlarını anlatarak çözüm istedi.

Başkan Sarıaltun, TBB'nden boş çıkmadı!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Genel Sekreteri Doç. Dr. Birol Ekici'yi makamında ziyaret eden Başkan Sarıaltun, Çağlayancerit için bir tane Traktör, bir tane JCB lastikli kepçe talebinde bulundu.

Talebi olumlu karşılayan Ekici, en kısa zamanda Traktör ve JCB lastikli kepçeyi Çağlayancerit'e göndereceklerini söyledi.

Güvenç'e ziyeret!

Son olarak AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç'i makamında ziyaret eden Sarıaltun, ilçenin ve mahallelerin sorunlarını dile getirdi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Güvenç: “Çağlayancerit için gerekli olan her türlü hizmet aktarılacaktır. Gereken ne ise yapacağız” ifadelerini kullandı.

Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun'a Ankara ziyaretinde MHP Çağlayancerit İlçe Başkanı Ahmet Kurt eşlik etti.

Bakmadan Geçme