Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri değişti

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Rüstem Keleş'in istifası üzerine boşalan koltuğa Alaettin Parlak getirildi.

Rüstem Keleş'in Belediye Başkan aday adaylığı için istifa ettiği öğrenilirken, Başkanlık Makamının oluruyla Genel Sekreterlik makamına Alaettin Parlak getirildi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan yazı tüm daire başkanlıklarına ve ilgili müdürlüklere gönderildi.

Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüten Parlak, kimdir?

1974 yılında Kahramanmaraş Göksun'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Göksun'da tamamladı. 1997 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat bölümünden mezun oldu.

Aynı yıl Vergi Denetmen Yardımcısı olarak göreve başladı ve 2007 yılına kadar Ankara ve Malatya'da Vergi Denetmen Yrd., Vergi Denetmeni, Vergi Denetmenleri Başkan Yrd. ve Denetim Koordinasyon Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

2007 yılından itibaren Malatya Belediyesi, Gaziantep İl Özel İdaresi ve Kahramanmaraş İl Özel İdaresinde İç Denetçi olarak görev yaptı.

2014 Mart ayından itibaren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'sinde İç Denetçi ve İç Denetim Birim Başkanı olarak görev yaptı.

2019 Nisan ayı itibariyle Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü olarak görevlendirildi.

Evli ve üç çocuk babasıdır.

Bakmadan Geçme