Büyükşehir Pazarcık, Yeşilyöre ve Çokran'da sorunları çözdü!

Büyükşehir Belediyesi, Türkoğlu Yeşilyöre Mahallesi'nde 100 metrelik istinat duvarı inşa ediyor. Onikişubat Çokran Mahallesi'ndeki yol sorununu çözüme kavuşturuyor. Ekipler, mahalle yolunda asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda Pazarcık ilçesinde başlattığı asfalt çalışmalarına bölgedeki muhtarlardan teşekkür geldi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Program dahilinde yürütülen çalışmalar kapsamında Türkoğlu Yeşilyöre Mahallesi'nde 100 metrelik istinat duvarı inşa ediliyor. Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin bulunduğu bölgede, mahalle yolu üzerinde gerçekleştirilen çalışmayla bölge daha güvenli hale gelecek.

Büyükşehirle sorunlar çözülüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı,Onikişubat Çokran Mahallesine ulaşım sağlayan arterin bakım çalışmalarına başladı. Genişletme çalışmalarının da yapıldığı yolda asfalt serimi de gerçekleştiriliyor. Çalışmalardan vatandaşların büyük memnuniyet duyduğunu belirten Çokran Mahallesi Muhtarı Ramazan Oğulluk, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e teşekkür etti.

Muhtardan teşekkür

Muhtarı Oğulluk, “Çokran Mahallemizin yol sorunu olduğunu ve ulaşımda büyük sıkıntı yaşadığımızı Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör'e iletmiştik. Başkanımız konuyla ilgilendi. Ekipler mahallemize gelerek çalışmalara başladılar. Büyük bir sorunumuzu çözen Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör'e çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Pazarcık muhtarlarından teşekkür

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi şehir genelinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Tüm ilçelerde yoğun bir şekilde süren yatırımlar kapsamında asfalt ve parke döşeme işlemleri ile altyapı çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün katılımıyla gerçekleştirilen Pazarcık asfalt serim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlar ve muhtarlar gerçekleştirilen hizmetten duydukları memnuniyeti ifade ediyor.

Toz ve çamurdan kurtulduk

Yapılan çalışmalarla toz ve çamurdan kurtulduklarını belirten Menderes Mahallesi Muhtarı Veysel Toz, “Yollarımız kışın tozdan yazın da çamurdan geçilmiyordu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör'e çok teşekkür ediyoruz. Hamdolsun yol sorunumuzu çözüme kavuştu” diye konuştu.

Asfalta kavuştuk

15 Temmuz Mahallesi Muhtarı Abidin Akış ise, “Yollarımızda çökmeler ve bozulmalar vardı. Araçlarımız yollardan zorlukla geçiyordu. Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Kısa sürede çalışmalar başlatıldı ve yollarımız asfaltlandı. Büyükşehir Belediyemize ve tüm yetkililere mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme