Çağlayancerit yolu masaya yatırıldı!

Çağlayancerit'i Pazarcık İlçesi üzerinden Kahramanmaraş'a bağlayan yol, Mersin Karayolları Müdürlüğünde masaya yatırıldı.

Yapımına 2 yıl önce başlanan ama istimlak ve müteahhit nedeni ile geciken Çağlayancerit-Kahramanmaraş kara yolunun yapımı için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun, Adalet ve Kalkınma Partisi Çağlayancerit İlçe Başkanı Mehmet Berk ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ahmet Kurt Çağlayancerit yolundaki çalışmaların bir an önce tamamlanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Mersin Karayolları Müdürü Şenol Altıok'u makamında ziyaret eden Çağlayancerit heyeti, ama istimlak ve müteahhit nedeni ile geciken Çağlayancerit-Kahramanmaraş karayolunun yapımı için görüşmelerde bulundu.

Çağlayancerit Belediye Başkanı Sarıaltun, yaptığı açıklamada: “Mersin 5. Bölge karayolları müdürümüz Sayın Şenol Altıok beyi, MHP İlçe Başkanı Ahmet Kurt, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Berk beraberinde makamında ziyaret ederek Çağlayancerit'i Pazarcık üzerinden Kahramanmaraş'a bağlayan yolumuzun yapımında istimlak ve müteahhit nedeni ile geciken mesafenin yapımı için istişarede bulunduk” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme