Çağlayancerit'in sorunlarını çözmek için bir araya geldiler!

Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve ekibini ilçede ağırladı.

Çağlayancerit'in sorunlarını yerinde tespit etmek için bir araya gelen İlçe Belediye Başkanı Sarıaltun ve Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör, mahalleleri tek tek ziyaret ederek fizibilite çalışması yaptı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Sarıaltun: “Bugün Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör ve ekibini ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla beraber Kale Mahallemizi, Hombur, Akbaş, Aksu, Küçükcerit, Helete, Bozlar, Küçüküngüt, Oruçpınar, Zeynepuşağı, Boylu, Emiruşağı, Engizek, Akdere, Fatih, İstiklal, Abbasiye ve Erinci mahallelerimizde incelemelerde bulunduk. Mahallelerimizin eksikliklerini Hayrettin Güngör beyle yerinde inceledik ve notlar aldık. 31 Mahalli idareler seçimlerinde söz verdiğimiz ne varsa yerine getirmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Her şey doğal güzellikler cenneti Çağlayancerit için” ifadelerini kullandı.

Güngör'ün ilçe ziyaretine Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun, MHP İlçe Başkanı Ahmet Kurt, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Berk, Daire Başkanları, Muhtarlar, Çağlayancerit Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar eşlik etti.

Bakmadan Geçme