Çağlayancerit'te çalışmalar başladı!

Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde söz verdiği projeleri hayata geçirmeye başladı.

Çağlayancerit Belediye Başkanı Sarıaltun, yapmış olduğu açıklamada: “İlçemiz için söz verdiğimiz ne varsa bir bir hayata geçireceğiz. Yaşam standartları yüksek bir Çağlayancerit için var gücümüzle çalışacağız. Hem gönül belediyeciliği yapacağız hem de ilçemizin hak ettiği konuma getirmek için mesai kavramı gözetmeyeceğiz. Bugün itibari ile ilk sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Seçim döneminde söz verdiğimiz Beşenli, Oruçpınar ve Bozlar mahallelerimizin yollarında asfaltlama çalışmalarına başladık. Hemen akabinde de Kale, Hombur ve Soğukpınar mahallelerimizin yol yapım çalışmalarını da başlatacağız.

Çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör beye ve ekibine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Sarıaltun'a MHP Çağlayancerit İlçe Başkanı Ahmet Kurt, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Berk ve Büyükşehir Belediyesi yetkilileri eşlik etti.

Bakmadan Geçme