CHP'li Öztunç: 'Millet İttifakını iktidara getirmeye yeminliyim!'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Partisinin Kahramanmaraş İl Kongresinde partililere hitap etti.

İçinde bulunulan günlerin önemine değinen Milletvekili Öztunç: ‘'100 yıl önce bugünlerde Kahramanmaraş işgal altındaydı. Yabancı güçler bizim topraklarımızı almak istiyorlardı. Atalarımız Türkü, Kürdü, Çerkezi, Alevisi hepsi el ele vererek şehri düşman işgalinden kurtardı'' dedi.

“Cumhuriyet Halk Partililer Trabzon Caddesinde başı dik yürür”

Son seçimlerin ardından milletvekiliniz olarak sizleri TBMM'de temsil etmeye çalışıyorum Diyen Öztunç: “Gücüm yettiği kadar gecemizi gündüzümüze katarak sizler için çalışıyoruz. Sayın Parlakyiğit'in bir sözü var; ‘Trabzon Caddesinde başın dik yürüyeceksin' der. Cumhuriyet Halk Partililer Trabzon Caddesinde başı dik yürür. Son seçimlerde bize gösterdi ki bütün CHP'liler bu bulvarda başı dik ve alnı açık yürüyor. Kimsenin başını öne eğdirecek bir yanlışımız olmadı ve asla da olmayacaktır. Biz Kahramanmaraş'ın daha daha büyümesi ve memleketin daha güzel yerlere gelmesi için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

“711 köyün hepsinde varız”

Öztunç: “İlçelerimizde ve merkezde nerede sorun varsa, 711 köyün hepsinde varız. Bütün köylerde CHP'nin bayrağı dalgalanıyor. Buda sizin emeğinizdir. Biliyorum bugün seçim var adaylar konuşacak ve seçime gidilecek. Kuzey bölgemizde kar kış var. Biz insanoğluyuz. Eksiğimiz fazlamız, hatamız yanlışımız olabilir ama kimse şüphe etmesin. Ben sizler için çalışmaya devam edeceğim. 24 saatin 20 saati çalışmaya devam edeceğim. Ben Kahramanmaraş'ın milletvekiliyim ve burada siyaset yapmaktan mutluyum. Millet İttifakını iktidara getirmeye yeminliyim” dedi.

Bakmadan Geçme