Çocuk korosu yeni yetenekleriyle buluşuyor

Büyükşehir Belediyesinin Çocuk Korosu'nda ön kayıtlar başladı. Büyükşehir Belediyesinin internet adresinden çevrimiçi yapılabilen başvurularda son gün 6 Ekim Pazar.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından; Türk müziğini araştırmak, öğretmek ve yaygınlaştırmak için kurulan Çocuk Korosu, kapılarını yeniden genç yeteneklere açıyor. Kahramanmaraş Çocuk Sanat Merkezi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Çocuk Korosu'nda yeni dönem için ön başvurular başladı.

Müzikal gelişim ve sosyal etkileşim açısından çocuklara önemli fırsatlar sunan Çocuk Korosu, profesyonel eğitmenler eşliğinde hem gençlere müziği sevdirmeyi hem de çocukların yeteneklerini keşfetmelerine olanak sağlamayı amaçlıyor. Anadolu'nun farklı bölgelerinden birbirinden değerli eserlerin seslendirileceği koroya katılmak isteyen müzikseverler, 6 Ekim Pazar gününe kadar https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2024/10/01/cocuk-korosu-on-basvuru-formu internet adresinden çevrimiçi başvuru yapabilecek.

Seçmelerin ardından kurulacak olan koro, profesyonel eğitmenler eşliğinde düzenli provalarla yeteneklerini geliştirme fırsatı bulacak ve çeşitli etkinliklerde sahne alacak. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, başvuru detayları ve koroya ilişkin detaylı bilgiye 0552 033 99 51 numaralı Whatsapp danışma hattından ulaşılabileceği belirtildi.

Bakmadan Geçme