Cumhur İttifakı Adayı Sarıaltun, ziyaretlere başladı!

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Çağlayancerit'te Cumhur İttifakı adayı gösterilen Belediye Başkan Adayı Hanifi Sarıaltun, ilçede bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

MHP'si Çağlayancerit Belediye Başkan adayı Hanifi Sarıaltun, Ak Parti Çağlayancerit İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen ziyaretlere eşlik etti.

İlk ziyareti Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki'ye yapıldı. Ziyarete AK Parti Çağlayancerit İlçe Başkanı Mehmet Berk, MHP Çağlayancerit Belediye Başkan Adayı Hanifi Sarıaltun, MHP İlçe başkanı Ahmet Kurt, AK Parti ve MHP ilçe teşkilat yönetim ve üyeleri katıldı. Ziyarette Çağlayancerit'te yapılması gerekenler konuşuldu.

Başkan Kızılseki, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılar diledi.

Cumhur İttifakı kapsamında birliktelik mesajı veren Ak Parti Çağlayancerit İlçe Başkanı Mehmet Berk: “Adayımızla birlikte 31 Mart seçimlerini kazanacağımızdan şüphemiz yok. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın göstermiş olduğu hedeflerimize ulaşmak için elimizden ne geliyorsa bizler Çağlayancerit'te bunu sağlayacağız. Birlik, beraberlik içerisinde MHP Belediye Başkan Adayımız Sayın Hanifi Sarıaltun'la başarılı bir seçim süreceği geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan adayı Sarıaltun ise: “Bizler Çağlayancerit'i birlikte yönetmeye talip olduk. Değerli başkanımın dediği gibi kardeşliğimizi bozmadan birliktelik içerisinde herkesi kucaklayan bir yönetim anlayışı içerisinde olacağız” ifadelerini kullandı.

Sarıaltun ve Beraberindekiler daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve esnaf ziyaretlerine devam etti.

Bakmadan Geçme