Cumhur İttifakı Çağlayancerit seçim ofisi açıldı!

31 Mart mahalli idareler seçimlerine hazırlanan Cumhur İttifakı Çağlayancerit seçim ofisi, İçişleri Komisyon Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç'in katılımıyla açıldı.

Açılış törenine, Güvenç'in yanı sıra MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, Cumhur İttifakı Adayı Hanifi Sarıaltun, Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki, AK Parti Çağlayancerit İlçe Başkanı Mehmet Berk, MHP Çağlayancerit İlçe Başkanı Ahmet Kurt, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Kurt, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

31 Mart günü hep birlikte omuz omuza vererek başarı ile sandıklardan çıkacaklarını söyleyen Berk, ise: “Bu süreçte, kapı kapı, sokak sokak, ev ev gezerek vatandaşlarımızdan Cumhur İttifakına destek isteyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Seçim ofisi açılışından Çağlayancerit Belediye Başkanı Kızılseki yaptığı ve devam eden projelerini anlatırken, Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Sarıaltun, devam eden projeleri bitireceklerini ve yeni projeleri Çağlayancerit'e kazandıracaklarını söyledi.

MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Doğan, ise konuşmasında zillet ittifakı vurgusu yaparak Cumhur İttifakına destek istedi.

Güvenç: “Çağlayancerit – Dulkadiroğlu yolunun sözünü verdi!”

Son olarak kürsüye gelen Güvenç, “Bu seçimde vereceğiniz destek ile huzur kazanacak, istikrar kazanacak, Türkiye, Kahramanmaraş ve Çağlayancerit kazanacak” dedi.

Yeni dönemde Çağlayancerit'te yapımı yarım kalan Bozlar yolunun tekrar yapımına başlanacağını söyleyen Güvenç, “Bozlar yolunun tamamlanamaması eksikliktir sizden özür diliyorum. Müteahhit'e verdik adamları sıkıştırdık, sabahın 6'sında Bölge Müdürünü alıp ben o yolun başına getirdim ama bitiremedik. Siyaset mazeret kabul etmez. Bu dönem öncelikli işimiz bozlar yoldur. İkinci işimiz ise Çağlayancerit'ten Dulkadiroğlu'na çıkacağız, çıkmak zorundayız ve yapacağız da Allah'ın izniyle. Buraya gelmeden Karayolları Genel Müdüründen randevu aldım, Dulkadiroğlu Belediye Başkanını davet ettim ve bu yol bizim olmazsa olmazımızdır dedim. Siz Ankara'da bunu sadece 40 kilometrelik yol diye görürsünüz ama benim bacılarım, kardeşlerim yol bittiğinde Malatya'ya değil de Kahramanmaraş'a gidecek dedim. Bunu söyleyerek buraya geldim ben” diye konuştu.

“Bizde bu beraberlik oldukça Türkiye'yi kimse yıkamaz”

Son olarak, Cumhur İttifakının bu millete birlik ve beraberlik getirdiğini söyleyen Milletvekili Güvenç, “Bu dönem cevizi işlemek üzere kalkınma ajansından projeyi Üzeyir Kızılseki Başkanımız yaptı Allah'ın izniyle Hanefi Başkanla da bunu devam ettireceğiz. Ben Cumhurbaşkanıyla, Bakanlarla, Milletvekilleriyle, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanefi Sarıaltın'la hizmet edeceği diyorum peki siz neyle hizmet edeceksiniz? Bu memleketin iki yakasını bir araya getirdik ve sizlerin de desteği ile asla huzuru ve güvenliği bozdurmayacağız. Emin olun melese o kadar büyük ki, sorun o kadar büyük ki onun için burada bir şeyleri anlatmaya çalışıyorum sizlere. Milliyetçi Hareket Partisine ömrünü vermiş Genel Başkan Devlet Bahçeli yeri geldiğinde benim Cumhurbaşkanımı da eleştiriyordu ama, memleket öyle bir saldırı altındaki üç beş belediyenin pazarlığını yapacak durumumuz yok dedi ve Cumhur İttifakını kurduk. Yerli ve milli olanla parti farkı gözetmeksizin bir arada olacağız dedi, tüm ülkücü kardeşlerimize talimat verdi AK Partiyle birlik olacağız, şer ittifakına karşı dimdik duracağız dedi ve bugün Allaha hamdolsun hepimiz bir çatı altında toplanmış bulunuyoruz. Biz de bu beraberlik oldukça biz de bu kardeşlik oldukça Kahramanmaraş'ı yıkamayacaklar, Türkiye'yi yıkamayacaklar. Dünyanın 5'ten büyük olduğunu herkese göstereceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek Cumhur İttifakı Çağlayancerit Seçim Ofisi açıldı.

Bakmadan Geçme