Cumhuriyet Panayırı, Kahramanmaraş'ta başladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı iş birliğinde Cumhuriyet Panayırı, vatandaşlarla buluştu. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı organizasyon da çocuklar ve ebeveynler çeşitli etkinliklerle keyifli vakit geçirdi.

Sosyal belediyecilik çerçevesinde Başkan Fırat Görgel öncülüğünde hayata geçirdiği faaliyet ve projelerle vatandaşların takdirini kazanan ve Türkiye'ye örnek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doyasıya yaşatmak amacıyla hazırlanan panayırda; sahne gösterileri, müzik dinletileri, halk oyunları, çocuklar için oyun alanları ve yetişkinler için kültürel etkinlikler gibi pek çok aktivite yer alıyor.

Ailelerin hep birlikte eğlenceli vakit geçirebileceği etkinlikler, gençlerin de Cumhuriyet değerlerini yakından tanıyıp hissetmelerini sağlıyor. Milli İrade Meydanı'nda 27-29 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek bu etkinlik, 7'den 70'e her yaştan ziyaretçiye hitap eden çeşitli etkinliklerle dolu bir program sunuyor.

Üç gün sürecek etkinliklerle Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Üç gün sürecek olan Cumhuriyet Panayırı kapsamında, özellikle çocuklar için hazırlanan atölye çalışmaları ve konser ilgiyle bekleniyor. Çocuklar için oluşturulan oyun alanları, söyleşi, çocuk etkinlikleri, tiyatrolar, yeme – içme alanları ve çeşitli spor etkinlikleri ailelere güvenli ve eğlenceli bir ortam sunuyor.

Şehrimiz adına güzel bir organizasyon

Cumhuriyet Panayırı'na katılan Alp Eren Önal, “ Bugün burada düzenlenen etkinlik için geldik. Hepimizin şimdiden Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. Çocuklarımız için burada çok güzel alanlar oluşturulmuş. Çocuklarımız burada düzenlenen alanlar içerisinde kendilerini geliştirme imkânı buluyor. Şehrimiz adına düşünülmüş güzel bir organizasyon. Hem çocuklarımız hem biz anne babalar burada moral ve motivasyon depoluyoruz. Bu güzel ortam için Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fırat Görgel ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme