Dr. Selma Ünlüer, huzurevi sakinlerini ziyaret etti

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer'in eşi Dr. Selma Ünlüer, Şehit Hakan Duyğal Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Ziyaret esnasında huzurevi sakinleriyle bir araya gelen Dr. Selma Ünlüer ve beraberindeki heyet, huzurevi sakinleriyle sıcak sohbetler ederek, onların hâl ve hatırlarını sordu.

Huzurevi sakinlerine karanfil takdim eden Dr. Ünlüer, “Geçmişten bugüne köprü vazifesi gören, milli ve manevi değerlerimizin nesilden nesile aktarılmasını sağlayan büyüklerimize her zaman minnettarız.” diyerek duygularını paylaştı.

Huzurevi sakinleri, nazik ziyaretleri dolayısıyla Dr. Selma Ünlüer ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.

Ziyarette, Büyükşehir Belediye Başkanının eşi İlknur Görgel, Vali Yardımcılarının eşleri Nurten Sinanoğlu, Merve Ankara, Onikişubat Kaymakamı'nın eşi Filiz Çiğdem, Onikişubat Belediye Başkanının eşi Derya Toptaş, İl Emniyet Müdürü'nün eşi Kudret Gökduman, İl Kültür ve Turizm Müdürü Vekili Ayten Şenel, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü'nün eşi Fatma Yasım, İstiklal Üniversitesi Rektörü'nün eşi Mürvet Bakan, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Sevgül Zengin, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatma Özay gibi önemli isimler de yer aldı.

Bakmadan Geçme