Dulkadiroğlu'nda yenileme çalışmaları sürdürülüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu'nun muhtelif noktalarında deforme olan yürüyüş yollarının bakım ve onarımını gerçekleştirerek yaya trafiğinde konfor ve güvenliği artırıyor.

Yerleşim yerlerinin ulaşımını iyileştirmek için şehir genelinde yol yenileme uygulamalarını kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinden en çok etkilenen ilçelerden Dulkadiroğlu'nda da yaya ve araç trafiğinde konfor ve güvenliği artırmak için yatırımlarına devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda ilçede Vezir Hoca Bulvarı, Rasim Özdenören Caddesi, Sakarya Caddesi, Alparslan Caddesi, Girne Caddesi, Fetih Bulvarı ve Hacı Bektaş'ı Veli Caddesi gibi en işlek arterlerin asfaltını 30 Milyon TL'lik yatırımla yenileyen Büyükşehir Belediyesi, yürüyüş yollarının bakım ve onarımını da sürdürüyor.

Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekiplerce ilçenin muhtelif noktalarında deforme olan yürüyüş yolları ve refüjler yenilenerek yaya trafiğinde konfor ve güvenlik sağlanıyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, vatandaşlara daha konforlu seyahat imkânı sunmak için ulaşım yatırımlarının kesintisiz sürdüğü belirtildi.

Bakmadan Geçme