Durmadan, yorulmadan yola devam

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hatay Valisi Mustafa Masatlı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'ü makamında kabul etti. Hatay'ın yeniden inşası kapsamında yapılacak çalışmalar ve bölgeye ilişkin son durumun görüşüldüğü toplantıda Bakan Özhaseki, 'Bütün gücümüzle Hatay'ımızı yeniden ayağa kaldırmak, depremzede vatandaşlarımızı güvenli yuvalarına kavuşturmak için durmadan, yorulmadan çalışıyoruz.' dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerin yeniden inşa ve ihyası kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bakan Mehmet Özhaseki, depremde ağır yıkımlar yaşayan Hatay'ın eski canlılığına kavuşabilmesi adına yapılacak çalışmalar ve bölgeye ilişkin son durumu görüşmek üzere, Hatay Valisi Mustafa Masatlı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'ü makamında kabul etti.

Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen'in de bulunduğu görüşmede; Vali Masatlı ve Belediye Başkanı Öntürk, Hatay'ın yeniden inşası için yürütülen çalışmaların durumu hakkında Bakan Özhaseki'ye bilgi verdi.

Durmadan, yorulmadan çalışıyoruz

Bakan Mehmet Özhaseki, Hatay'ın yeniden inşa ve ihyası için yürütülen projeleri istişare ettiklerini ifade ederek, “Bütün gücümüzle Hatay'ımızı yeniden ayağa kaldırmak, depremzede vatandaşlarımızı güvenli yuvalarına kavuşturmak için durmadan, yorulmadan çalışıyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme