Elbistan için itiraz süreci başladı

6 Şubat tarihli 7,6 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Kahramanmaraş Elbistan İlçesi için hak sahipliği itiraz süresi son başvuru tarihi 20 Ekim olarak açıklandı.

Elbistan için itiraz süreci başladı

Elbistan ilçesinde hak sahipliği uygun görülmeyen vatandaşların, 06-20 Ekim 2023 tarihleri arasında itiraz başvurusunda bulunmaları gerekiyor.

Vatandaşlar Kaymakamlığa veya İl Afet Acil Durum Müdürlüğüne itiraz başvurusunda bulunabilecekler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kahramanmaraş Valiliği: “06.02.2023 tarihinde İlimizde meydana gelen depremler nedeniyle yürütülen hak sahipliği çalışmaları kapsamında afetzede olan vatandaşlarımızdan 29 Mayıs – 22 Ağustos 2023 tarihleri arasında alınan Talep ve Taahhütnameler Mahalli Hak Sahipliği Komisyonlarımızca değerlendirilmiş olup, alınan Komisyon Kararları Mahallinde ilan edilmek üzere ilgili muhtarlıklara teslim edilecektir.

Bu kapsamda; Elbistan ilçemizde hak sahipliği ile ilgili alınan komisyon kararı 06.10.2023 tarihinde ilan edilmiştir. Hak sahipliği uygun görülmeyen vatandaşlarımız, 06-20 Ekim 2023 tarihleri arasında itiraz başvurusunda bulunabileceklerdir.

İtiraz başvuruları ilçe Kaymakamlığına veya İl Afet Acil Durum Müdürlüğüne yapılacaktır.

Diğer İlçelerimizdeki çalışmalar tamamlandıkça ilan edilecektir.” Denildi.

Bakmadan Geçme