Genç Birlik Kahramanmaraş Şubesinden '4. Ananevi' iftar programı!

Genç Birlik Kahramanmaraş Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 4. düzenlenen Ananevi İftar programı gerçekleştirildi.

Genç Birlik Kahramanmaraş Şubesinde düzenlenen Ananevi İftar programına KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, İstiklal Üniversitesi Genel Sekreteri M. Kemal Hançerli, KSÜ Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Eyicil, akademisyenler, Genç STK temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Genç Birlik Kahramanmaraş Şube Başkanı Süleyman Kekil: “4 yıldır birçok faaliyetlerle ve etkinlerle gençlerimizin yanında olmaya çalıştık ve olmaya devam ediyoruz. Her sene yaptığımız ‘Ananevi iftarlarıyla' genç STK temsilcileri, bürokrat ve siyasetçilerle bir araya gelirken bu sene akademisyen hocalarımızla ve öğrenci kardeşlerimizi bir araya geldik. Amacımız hak çizgisinden ayrılmadan aramızdaki gönül köprüsünü kurarak ihlas ve insicam çerçevesinde birlik güruhunu arttırmaktır.

Üniversitemizde Genç Görüş Öğrenci Topluluğumuzu kurduk. Burada hanımlar komisyonu kurarak çalışma alanlarımızı arttıracağız. Yine bize özgü bir dergi çalışmamız var. Burada genç kardeşlerimiz yazılarını yayınlama imkânı bulacaklar. Tarihi, kültürel ve teknik gezilerimizle de sosyal alanda fasilelerimize devam edeceğiz. Hamdolsun şu an görüyoruz ki biz Genç STK temsilcilerine bu davada çok iş düşüyor. Durmadan, yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Diklenmeden, dik durarak gençlerimize destek olacağız. Ben yine başta Prof. Dr. Ahmet Eyicil hocam olmak üzere bizleri yalnız bırakmayan akademisyen hocalarımıza Genel sekreter M. Kemal Hançerli hocama ve siz değerli öğrencilerce teşekkür ediyorum” ifadeleri kullandı.

Prof. Dr. Ahmet Eyicil ise konuşmasında: “1970'li yıllarda il başkanlığını yaptığım bu teşkilatın bugünlerde tekrar faaliyetleriyle büyüdüğünü görmek gerçekten gurur veriyor. Siz gençlerle bir arada olmaktan gurur duyuyor ve bizi bir araya getiren başkan ve yöneticilere teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi daim eylesin ve hiç bir zaman siz gençler rabbimin safından ayrılmayın. Ben bu programı düzenleyenlere katılım gösteren öğrencilere ve hocalarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme