Genç Birlik'ten İstiklal Üniversitesi Rektörüne ziyaret!

Genç Birlik Kahramanmaraş Şube Başkanı Süleyman Kekil ve yönetim kurulu üyeleri, İstiklal Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Sami Özgül'ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

“İşsizler ordusu yaratmayacağız”

Ziyarette konuşan, Prof. Dr. Özgül: “Örnek modern bir üniversite yapma gayreti içindeyiz. Durmadan gece gündüz çalışıyoruz. Gençlerin fikirleri bizim için çok önemli. İlimizde bulunan genç STK'larla koordineli çalışmalarda yapmayı düşünüyoruz.

Bir genç üniversiteyi bitirdiğinde işsizlik sorunu olmaması için gerekli fakülte ve bölümlerin açılması için elimizden geleni yapıyoruz. Bilgi ve teknoloji konusu üzerine Ar-Ge çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Dil öğrenmenin şart olduğunu ve gelecekte yazılımlar konusunda bize katkıları olacaktır. Günümüzde tekenoliye eğilim ne kadar önemli olduğu gayet ortadır. İşsizlik ordusu oluşturmayı düşünmüyoruz. Üniversitemizde öğrenimini tamamlamış ger öğrencimizi istihdam konusunda desteklemek hedeflerimiz arasındadır. Genç Birlik vizyon ve misyonuyla cağa ayak uydurabilen, gençlerimizi sosyal kültürel ve eğitim konusunda desteklerini takip ediyoruz. Başarılar diliyorum sizlere. Desteklerinden dolayı başta Birlik Vakfına, Genç Birlik Başkan ve yönetimine teşekkür ediyorum^” ifadelerini kullandı.

“Sabırsızlıkla bekliyoruz”

Öncelikle yeni görevlerinizde başarılar diliyorum diyen Genç Birlik Başkanı Kekil ise: “Rektörümüz Sami beyle verimli fikir alışverişlerimiz oldu. Gençlerin fikirlerini önemsemesi bizim için çok önemli. Tabi ki Bizlerde Genç Birlik olarak İstiklal Üniversitemizde gençlerimize yönelik projelerimiz olacaktır. Öğrenci toplulukları üzerinden birçok faaliyet düşünüyoruz. Bir an önce İstiklal Üniversitemizin faaliyete geçmesini sabırsızlıkla bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme