Gençlik Kolları Başkanlığına veda: Feyzullah Eren Aşçı AK Parti İl Yönetiminde görev alacak

AK Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı, yaklaşık dört yıldır sürdürdüğü görevini duygusal bir mesajla bıraktığını açıkladı. Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevinden ayrılmasının nedeni, AK Parti Kahramanmaraş İl Yönetimi'nde yeni bir görev alması oldu.

Aşçı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, çocukluk dönemlerinden bu yana memleketine hizmet etmeyi hayal ettiğini ve bu yolda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı rol model olarak benimsediğini belirtti.

Aşçı, yaptığı açıklamasında, “12 yıl oldu. Daha öncesi, ortalama çocukluk dönemlerime denk geldiği için ailemden öğrendiğim memlekete hizmet' anlayışı beni hep ‘halka hizmet hakka hizmettir' düsturuna bağlamıştır. Bu çizgide konuşan, bu çizgide ilerleyen, bu çizgide hizmet eden birini, televizyon karşısında izlemek belki de benim en büyük alışkanlığımdı. Dönemsel olarak kendine rol model seçim aşamasında bir çocuk olarak benim en büyük rol modelim Recep Tayyip Erdoğan oldu. Beni böyle bir liderin davasına yol arkadaşı nasip eden Allah'a şükürler olsun.

Ben Feyzullah Eren Aşçı. 2013 yılında Üniversite Teşkilatı ile başlayıp, İl Üniversiteler Başkanlığı, Öğrenci Konsey Başkanlığı ve nihayetinde 2020 yılında AK Parti Genel Merkezimizin takdirleriyle Kahramanmaraş Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevi şahsıma tevdi edilmişti. Elhamdülillah çekirdekten yetişmiş Kahramanmaraş ve Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı bir kardeşinizim.

Dört yıl boyunca pandemi ve deprem süreci görmüş, oluşturduğumuz muhteşem ekiple, bana tevdi edilen görevi alnımın akıyla yerine getirmiş bir gençlik kolları başkanı olarak hayırla ve başarıyla anılmak en büyük gayemdir. Ben kardeşlerimle hep bu anlayış doğrultusunda yol aldım. Tabi bu öncelikle hem teşkilatımdaki kardeşlerimin, hem de başkanlarımın, büyüklerimin ve özellikle Kahraman şehrimizde genç kardeşlerimin takdirindedir. Bu uzun ve meşakkatli sürecin sonunda AK Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden, 30 yaş sınırını doldurmuş ve İl Başkanımızın takdirleriyle AK Parti Kahramanmaraş İl Yönetiminde görev almış olmam hasebiyle ayrılmış bulunuyorum.

En büyük şükranlarım; başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız, Gençliğin Lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gençlik Kolları Genel Başkanımız Sn. Eyüp Kadir İnan'a, Sn. Bakanlarımıza, İl Başkanlarımıza, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, MYK ve MKYK Üyelerimize, İl, İlçe, Yeni Seçmen ve Üniak Teşkilatlarımıza hasılı her bir dava büyüklerime ve arkadaşlarıma, görev sürem boyunca desteğini esirgemeyen değerli aileme ve her zaman yanımda olan kıymetli eşime teşekkürlerimi sunuyorum.

Rahmetli Neşet ustanın dediği gibi ‘Aşkla koşan yorulmaz' anlayışıyla memleketimize hizmet etmeye, inandığımız yolda aşkla yürümeye devam edeceğim.” İfadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme