Kahramanmaraş'ta 24 saat esaslı yürütülen çalışmalar masaya yatırıldı

6 Şubat depremlerinin ardından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Kahramanmaraş Afet Koordinasyon Merkezi toplantısı yapıldı. Toplantıda Kahramanmaraş'ta 24 saat esaslı yürütülen çalışmalar masaya yatırıldı.

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer başkanlığında düzenlenen Afet Koordinasyon Merkezi toplantısı, Koordinasyon Kurulu üyelerinin katılımıyla GAMER Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Vali Ünlüer başkanlığında düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve yerel düzeyde ana-destek çözüm ortağı olan çalışma grubu yöneticileri katıldı.

Toplantıda, depremin ilk gününden bugüne kadar Valiliğin koordinasyonunda 24 saat esaslı yürütülen çalışmalar ve mevcut durum değerlendirilmesi gerçekleştirildi.

Barınma, beslenme, ulaştırma ve altyapı konularının da değerlendirildiği toplantıda, paydaş kurum temsilcileri ile koordinasyonu gerektiren hususlar görüşüldü.

Vali Ünlüer, ele alınan gündem maddelerinin ilgili kurum amirleri tarafından titizlikle takip edilmesi gerektiğini vurguladı.

Bakmadan Geçme