Kahramanmaraş'ta 650 sürücüye 2 milyon TL ceza yazıldı

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Trafik Jandarması Timleri, Göksun-Kahramanmaraş Karayolu'nda dron destekli trafik denetimi gerçekleştirdi. Denetimlerde 650 sürücüye 2 milyon TL ceza yazıldı.

Özellikle Edebiyat Yolu'ndaki tünellerin bakımda olması nedeniyle kullanılan eski yolda meydana gelen trafik kazalarının önüne geçmek amacıyla yapılan uygulamada, trafik kurallarına uymayan sürücülere ağır cezalar kesildi.

Denetimler kapsamında hız sınırını aşan, hatalı sollama yapan ve diğer trafik kurallarını ihlal eden sürücüler tespit edildi.

Dronların yardımıyla gerçekleştirilen bu sıkı denetimlerde, 650 sürücüye toplam 2 milyon lirada fazla ceza kesildi. Trafik kazalarının önlenmesi ve güvenli sürüş ortamının sağlanması adına yapılan bu uygulama, bölgedeki sürücülere caydırıcı bir etki bırakmayı hedefliyor.

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, denetimlerin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini ve özellikle sürücülerin trafik kurallarına uymaları konusunda daha dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı.

Bakmadan Geçme