Kahramanmaraş'ta acil durum yönetiminde yeni stratejiler belirlendi

Kahramanmaraş İl Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali Mükerrem Ünlüer'in başkanlığında düzenlendi.

Kahramanmaraş- 22 Ekim 2024- Toplantıya Vali Yardımcısı Davut Sinanoğlu, kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz ve ilgili kamu kurum ve kuruluş amirleri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Vali Ünlüer, "Bu toplantıda güvenlik kaynaklı acil durumlar için bütünleşik bir yönetim anlayışı geliştireceğiz. Olay öncesi, sırası ve sonrasında yürütülecek faaliyetler için acil durum planlamaları yapacak ve kurumlar arası koordinasyonu güçlendireceğiz." dedi.

Vali Ünlüer, ayrıca alınacak kararların il güvenliği ve kurumlar arası iş birliğine katkı sunmasını umduğunu belirtti.

Toplantıda İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Zeki Evin, GAMER'in 2024 yılı faaliyetlerine ilişkin bir bilgilendirme sunumu yaptı.

Kurumlar arası koordinasyonu gerektiren konuların değerlendirildiği toplantıda, katılımcıların görüş ve önerileri alınarak 2025 yılı için planlamalar yapıldı.

Vali Ünlüer, toplantıya katılan tüm üyelerine katkılarından dolayı teşekkür ederek, birlikte daha etkili bir çalışma ortamı oluşturmanın önemine vurgu yaptı.

Bakmadan Geçme