Kahramanmaraş'ta Dumlupınar ve 22 Gün Mahallesinde ev yangını

Kahramanmaraş ili Dulkadiroğlu İlçesi Dumlupınar Mahallesi Mustafa Kirişci Sokak'ta meydana gelen yangına, kısa sürede müdahale edildi. Aynı gün, Onikişubat İlçesi'nde bulunan 22 Gün Mahallesi Selvi Sitesi C Blok'taki bir evde de yangın çıktı.

Dulkadiroğlu İlçesi Dumlupınar Mahallesi'nde başlayan yangın, ilk belirlemelere göre elektrik kontağından kaynaklandığı tahmin ediliyor. Yangının hızla yayıldığını gören komşular, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, olay yerine kısa sürede ulaştı ve yangına müdahale etmeye başladı. İtfaiye ekipleri, alevlerin çevredeki diğer evlere sıçramasını önlemek için yoğun çaba sarf etti.

Yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda kontrol altına alındı ve söndürüldü. Olayda can kaybı yaşanmazken, maddi hasarın büyük olduğu bildirildi.

22 Gün Mahallesinde yangın

Aynı gün Onikişubat İlçesi'nde, 22 Gün Mahallesi Selvi Sitesi C Blok'ta bir evde daha yangın çıktı. Yangın, komşuların dikkati sayesinde kısa sürede fark edildi ve yine itfaiye ekiplerine haber verildi. İtfaiye ekipleri, olay yerine gelerek alevleri söndürmek için mücadele etti.

Bu yangında da duman nedeniyle ev sakini baygınlık geçirdi. Sağlık ekipleri, hızlı bir şekilde müdahale ederek dumandan etkilenen sakini hastaneye kaldırdı. Bu olayda da can kaybı yaşanmadığı ancak evde maddi hasar oluştuğu öğrenildi.

Bakmadan Geçme