Kahramanmaraş'ta gazi ve aileleri iftarda buluştu

Kahramanmaraş'ta yaşamlarını idame ettiren gazi ve aileleri düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer ve eşi Dr. Selma Ünlüer, iftarını gazi ve ailelerini yalnız bırakmadı.

Programa, Vali Mükerrem Ünlüer ve eşi Dr. Selma Ünlüer'in yanı sıra Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, 2. Ordu İdari Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral Mustafa Er, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İlçe Belediye Başkanları, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Ali Küpeli, Türkiye Muharip Gaziler Kahramanmaraş Şube Başkanı Tayfun Özbek, kamu kurum müdürleri, gazilerimiz ve aileleri katıldı.

İftar sofrasında gazi ve aileleriyle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Ünlüer, 'Kıymetli gazilerimiz, cesaretin ve fedakrlığın sembolü, ülkemizin medarı iftiharıdır. Devletimizin kapısı değerli gazilerimiz ve ailelerine her zaman açıktır. Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya geldiğimiz bu anlamlı gün vesilesiyle tüm şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, gazilerimize, kıymetli ailelerine sağlık ve afiyet diliyorum.' diye konuştu.

Gazilerin evlatları için çeşitli etkinliklerin düzenlendiği iftar programında, çocuklar doyasıya eğlendi.

Bakmadan Geçme