Kahramanmaraş'ta gerçekleşen operasyonla 4 firari hükümlü tutuklandı

Kahramanmaraş'ta, uyuşturucu ticareti yapmak, hırsızlık ve kasten yaralamadan dolayı hapis cezasına çarptırılan dört firari hükümlü, gerçekleştirilen operasyonlarla yakalandı.

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 1 Ekim - 10 Ekim 2024 tarihleri arasında aranan şüpheliler ve firari hükümlülerin yakalanmasına yönelik kapsamlı bir operasyon düzenledi.

Bu operasyon kapsamında, 14 yıl 7 ay hapis cezasıyla aranan H.S., hırsızlık suçundan 9 yıl 9 ay ceza alan Ş.U., aynı suçtan 6 yıl 6 ay hapis cezası bulunan B.K. ve kasten yaralama suçundan kesinleşmiş 6 yıl 3 ay 17 gün cezası olan Ç.E. isimli hükümlüler ele geçirildi.

Gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda, çeşitli suçlardan aranan toplam 122 şüpheli de yakalandı. Hükümlüler, işlemlerinin ardından cezaevine gönderilirken, diğer şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı, suçla mücadele çalışmalarına aralıksız devam edeceğini ve toplumun güvenliğini sağlamak adına bu tür operasyonların sürdürüleceğini belirtti.

Bakmadan Geçme