Kahramanmaraş'ta kar ve buzlanma ile mücadele sürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kış şartlarının etkisiyle ilçelerde ve kırsal mahallelerde oluşabilecek kar yağışı ve buzlanmaya karşı yoğun çaba harcıyor. Fen İşleri ve Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen çalışmalarla arterler açık tutuluyor.

Kahramanmaraş'ta etkisini artıran kış şartlarına karşı mücadele devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat, Dulkadiroğlu, Afşin, Elbistan, Göksun, Nurhak ve Çağlayancerit ilçelerinde kar küreme çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor.

Fen İşleri ve Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı bünyesindeki ekipler, kritik arterlerde kar ve buzlanmaya karşı önleyici tedbirler alıyor. Hummalı bir şekilde devam eden çalışmalarla birlikte, şehir genelindeki ulaşım ağının aksamadan işlemesi sağlanıyor.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, yapılan açıklamada, kış şartlarına karşı alınan önlemler çerçevesinde, vatandaşların olası aksamaları 112 Acil Çağrı Merkezi ve ALO 153 üzerinden Afet Koordinasyon Merkezi'ne bildirebileceklerini belirtti.

Şehir genelinde kar yağışı ve buzlanmaya karşı sürdürülen bu kar mücadelesi ile ulaşımın güvenli bir şekilde sağlanması hedefleniyor.

Bakmadan Geçme