Kahramanmaraş'ta korkunç trafik kazası: 4 kişi ağır yaralandı

Kahramanmaraş ili Afşin ilçesi Afşinbey Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi ağır yaralandı. Domates yüklü bir traktöre arkadan çarpan bir aracın karıştığı kazada 4 kişi ağır yaralandı.

Olay, gece saatlerinde Afşinbey Mahallesi'nde yaşandı.

Transit bir araç, domates yüklü bir traktöre arkadan hızla çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle araçta bulunan 4 kişi, araç içinde sıkışarak ağır yaralandı.

Kaza yerine hızla ulaşan itfaiye ekipleri, yaralıları araçtan çıkarmak için yoğun bir çaba sarf etti.

İtfaiye ekiplerinin titizlikle yürüttüğü kurtarma çalışmaları sonucunda yaralılar, sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalelerini gerçekleştirdiği yaralılar, ardından hızla en yakın hastanelere kaldırıldı.

Olayın ardından traktör sürücüsünün kaza yerinden kaçtığı öğrenildi. Kaçan sürücünün yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Kaza nedeniyle Afşinbey Mahallesi'nde trafik bir süreliğine durma noktasına gelirken, olayın neden olduğu hasar gündüz saatlerinde net bir şekilde görülebildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yaralıların sağlık durumları ciddiyetini korurken, kazanın nedeni ve sorumluların tespiti için başlatılan incelemelerin sonucunun kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

Bakmadan Geçme