Kahramanmaraş Ticaret Borsası ile Ziraat Bankası arasında iş birliği protokolü imzalandı

Kahramanmaraş Ticaret ve Borsası ile Ziraat Bankası arasında Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı Projesi kapsamında iş birliği protokolü imzaladı.

Ticaret Borsasından yapılan yazılı açıklamaya göre, borsa binasında gerçekleştirilen programda Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Duran Balsuyu ile Ziraat Bankası Gaziantep Bölge Başkanı Gazi Özgür Yılmaz protokole imza attı.

Proje kapsamında, üretim ve ticaret zincirinin bütün halkalarını, sektörlerdeki tüm tarafları finansal açıdan destekleyen, ekonomik hayatın içerisindeki tüm aktörlere büyüme, ihracat ve istihdam korunmasına destek sağlanması hedefleniyor.

Protokolün ardından konuşma yapan Balsuyu, "Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı Projesi kapsamında alıcılara Ziraat Bankasının Kurumsal kartı olan Başak kartını kullanarak yapacakları alımlarda uygun vade ve uygun finansal avantajlar sağlayacaktır. Satıcılara ise özel oranlarla ertesi gün ya da banka garantisi ile blokeli veya taksit vadesinde tahsilatlarını gerçekleştirme imkanına sahip olacaklardır. Bu işlemler Ziraat Bankası garantörlüğünde gerçekleştirilecektir. Pandemi ortamında elektronik ticarete daha fazla imkan sağlayacaktır." ifadesini kullandı.

Bakmadan Geçme