Kahramanmaraş Valisi Ünlüer, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Mesajında, Cumhuriyetimizin 101. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Kahramanmaraş, 28 Ekim 2024 –

Vali Ünlüer mesajında, “Aziz Milletimizin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde başlattığı ve büyük fedakârlıklarla kazandığı eşsiz zafer neticesinde kurulan Cumhuriyetimizin 101. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Her türlü zorluğa ve imkânsızlığa rağmen aziz milletimizin bağımsızlığına kavuşabilmek için kadınıyla erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle topyekûn inanç ve kararlılıkla giriştiği Kurtuluş Savaşımız, her safhası eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu büyük bir zaferle sonuçlanmıştır. Bu büyük zaferin sonucunda ecdadımız bizlere, geçmişimize gururla ve geleceğimize güvenle bakmamızı sağlayacak bir ülke ve bir Cumhuriyet miras bırakmıştır.

Türk Milleti, o günden bu yana vizyonunu geliştirerek emin adımlarla aydınlık geleceğine yürümekte ve muasır medeniyeti yakalamış modern ve büyük Türkiye ideali yolunda hedeflerini gerçekleştirmektedir. Bizler de atalarımızın emaneti olan cennet vatanımıza ve Cumhuriyetimize tüm kazanımlarıyla beraber sonsuza kadar sahip çıkacak, gelecek kuşaklara her alanda gurur duyacakları bir ülke bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz.

Dün olduğu gibi bugün de yarın da ülkemize ve aziz milletimize karşı kurulan kirli tuzaklar boşa çıkacaktır. İnsanlıktan nasibini almamış, hiçbir ahlaki ve insani değer tanımayan dâhili ve harici cinayet şebekeleri, kirli emellerine asla ulaşamayacaktır. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne kasteden hainler; güven ve huzur ortamımızı bozamayacak, gücümüzü zayıflatamayacak, geleceğe dair ümitlerimizi yok edemeyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, kahraman silah arkadaşlarını ve bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyor; tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum.” İfadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme