Kahramanmaraşlı siyasilerden taziye mesajı

Bugün hayatını kaybeden Kahramanmaraş Belediye Başkanlığı, 21 ve 22. Dönem Milletvekilliği yapmış Ali Sezal ve TOBB Eski Yönetim Kurulu Üyesi ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı Mehmet Balduk için Kahramanmaraşlı siyasetçiler taziye mesajı yayımladı.

AK Parti Gurup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, yayımladığı mesajında: “Kahramanmaraş Belediye Başkanlığı ve 21./ 22. Dönem Kahramanmaraş Milletvekilliği görevlerini yapan, değerli büyüğümüz Ali Sezal ağabeyimiz dâr-ı bekâya irtihal etmiştir. Başımız sağ olsun. Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av. Ahmet Özdemir, yayımladığı mesajında: “Kahramanmaraş siyasetinin değerlerinden, Kahramanmaraş Belediye Başkanlığı, 21 ve 22. Dönem Milletvekilliği yapmış olan, Milletvekilimiz Mehmet Cihat Sezal beyin babası, değerli büyüğümüz Ali Sezal ağabeyimizin vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyoruz.

TOBB Eski Yönetim Kurulu Üyesi ve Önceki dönem Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarından, şehrimizin sanayi ve ticaretine yön vermiş, ufuk açmış Kıymetli İşadamı Mehmet Balduk'un vefatını üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Cenab-ı Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.” İfadelerine yer verdi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal: “Kahramanmaraş siyasetinin duayeni, Milli Görüşün İlk Belediye Başkanlarından, 21. ve 22. Dönem Milletvekilliği ve Kahramanmaraşspor Başkanlığı görevlerinde bulunmuş, Milletvekili Arkadaşımız Mehmet Cihat Sezal'ın Babası Ali Sezal Ağabey dâr-ı bekâya irtihal etti. Allah rahmet eylesin. Kabri nur, mekanı cennet, makamı âlî olsun… Başımız sağolsun.

TOBB Eski Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Onursal Başkanı, İş İnsanı Mehmet BALDUK İstanbul'da geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, ise yayımladığı mesajında: “Geçmiş dönem Kahramanmaraş Belediye Başkanlığı ve Milletvekilliği görevlerinde bulunan Ali Sezal hakka yürüdü. Sevenlerinin ve başta oğlu AK Parti Kahramanmaraş milletvekili Cihat Sezal olmak üzere tüm ailesinin başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası eski başkanı Mehmet Balduk hakka yürüdü. Kahramanmaraş sanayisine büyük hizmetleri olan Balduk'a Allah'tan rahmet ailesine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.” İfadelerine yer verdi.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan ise: “Kahramanmaraş Belediye Başkanlarından,21. ve 22. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Ali Sezal bey vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun. Milletvekilimiz Cihat Sezal ve tüm Sezal Ailesine başsağlığı dilerim.

Kahramanmaraş'ın önceki dönem Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarından, önde gelen iş adamlarından Mehmet Balduk vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Balduk Ailesine başsağlığı dilerim.” Dedi.

Bakmadan Geçme