KMSMMMO'da demokrasi şöleni!

613 üyesi bulunan Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KMSMMMO), bugün sandık başına giderek 3 yıl odada yöneticilik yapacak ismi seçiyor.

Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası başkanlık yarışında ‘Meleğimiz İçin Biz Varız' sloganı ile Abdullah Kalın, ‘Birlikte Biriz' sloganı ile Halit Alcı ve ‘Biz Olma Zamanı' sloganı ile Aydoğan Düzgüner kampanya süreci yürüttü.

Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası binasında bugün Saat 09.00'da başlayan oy verme işlemi 17.00'ye kadar devam edecek. Saat 17.00 itibari ile oylar sayılmaya başlayacak.

Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında oyunu kullanan Başkan Adayı Abdullah Kalın: “Bugün Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odamızın demokrasi günü. Allah nasip ederse 2019-2022 yılları arasında yeni yönetim seçilecek. Toplamda 613 üyemiz var. Bizler ‘Meleğimiz İçin Biz Varız' sloganı ile biz bu yola çıktık. Mesleğimize, odamıza, şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Kurumsal Kimlik, Kurumsal Oda, Kurumsal Yönetim için buradayız. Diğer başkan adaylarımıza da başarılar diliyorum. Kazananın Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odamızın, mesleğimizin olmasını diliyorum. Demokrasi şölenimize katılımlarından dolayı tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme