KMTSO üyelerine, dış ticaret fırsatları sunuluyor

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO), TOBB ve Ticaret Bakanlığı işbirliğiyle Türkiye genelinde sadece 40 ilde kurulan Dış Ticaret İstihbarat Ofisi ile üyelerine ihracat potansiyellerini artırmak için yeni fırsatlar sunuyor. Bu kapsamda, üyelerin ihtiyaçları doğrultusunda ve firma özelinde hazırlanan Hedef Pazar Analizi Raporu, dış ticaret hacmini genişletmek isteyen işletmelere önemli bir rehber niteliği taşıyacak.

Toplamda 10 bin TL karşılığında sunulacak rapor, firmaların faaliyet gösterdiği ürün gruplarına yönelik detaylı pazar verilerini içerecek ve şu bölümlerden oluşacak:

  1. Giriş
  2. Giriş
  3. Ön Değerlendirme
  4. Dünya İthalatı
  5. Türkiye İhracatı
  6. Rakip Analizi
  7. Kahramanmaraş Sektörel İhracatı
  8. Potansiyel Pazar Analizi
  9. Ticaret Bakanlığı İhracatta Hedef Ülkeler
  10. Hedef Pazar Belirleme Stratejisi
  11. Hedef Ülke Analizi (3 ülke)
  12. İthalatçı Firmalar Analizi
  13. Potansiyel Alıcı Firmalar Analizi

Bu rapor, firmalara ihracat pazarlarına erişim sağlayarak, yeni pazarlara giriş stratejileri geliştirme ve mevcut pazarlarını büyütme fırsatı sunacak.

Yeni hizmet: KMTSO EXPO İhracat Ofisi

Dış ticaret istihbarat hizmetlerinden faydalanmak isteyen üyeler için ayrıca, Onikişubat EXPO fuar alanında KMTSO EXPO İhracat Ofisi hizmete açıldı. Firmalar, bu yeni ofisten yararlanarak dış ticaret işlemlerinde profesyonel destek alabilecek ve ihracat hedeflerine ulaşmak için gerekli bilgiye hızlı bir şekilde erişebilecek.

İlgili firmaların, rapor talebi ve dış ticaret hizmetlerinden yararlanmak için KMTSO ile irtibata geçmeleri ve ön talep formunu doldurmaları istendi.

KMTSO'nun sunduğu bu stratejik hizmetler, şehrin ihracat hacmini artırmayı ve Kahramanmaraşlı firmaların dünya pazarında daha rekabetçi olmasını hedefliyor.

Bakmadan Geçme