KSÜ, Genç Görüş Öğrenci Topluluğu kuruldu!

Genç Birlik Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi bünyesinde Genç Görüş Öğrenci Topluluğu kuruldu.

KSÜ, Genç Görüş Öğrenci Topluluğu hakkında bilgi veren Genç Birlik Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Kekil: “Sütçü İmam Üniversitemizin gelişimine ve bu şehre artı değer katmasına destek olmak için bütün genç kardeşlerimize hitap eden bir topluluk kurma kararı aldık. Aslında aylar önce çalışmalarla başlamıştık ve nihayet gerçekleştirdik. İsim konusuna çok önem verdik. Birleştirici bir isim olması için kim olursa olsun önemli değil yeter ki proje sahibi, üreten, kendini geliştiren, ideolojik fikirleri olan gençler gelsin dedik ve Genç Görüş Öğrenci Topluluğunda karar kıldık. Başkanlığını Talha Toptaş kardeşimize teslim ettik. Allah utandırmasın. KSÜ, Genç Görüş Öğrenci Topluluğu yakında mükemmel faaliyetlerle çalışmalarına başlayacak. KSÜ, Genç Görüş Öğrenci Topluluğu örnek model bir öğrenci topluluğu olacaktır. Sütçü imam üniversitemize ve şehrimize hayırlı uğurlu olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

KSÜ, Genç Görüş Öğrenci Topluluğu başkanı Talha Toptaş ise: “Üniversitemizde KSÜ Genç Görüş Öğrenci Topluluğumuzu kurduk. Logo ve üye çalışmalarımızı bitirdik. Faaliyetlerimize başladık. Gençlerle alakalı onların kafalarını dağıtabileceği, eğlenebileceği, kültürel bakımdan ufuklarını açılabileceği bir topluluk kurduk ve bunlarla alakalı faaliyet çalışmalarımızı da yaptık. Bana bu topluluktaki başkanlık görevini veren ve bizi bu konuda destekleyen Genç Birlik Kahramanmaraş Şube başkanı Süleyman Kekil ve Birlik Vakfı Kahramanmaraş Şube başkanı Alper Erşahan beye teşekkür ederim. Yapacağımız faaliyetlerle de üniversitemizin hep birlikte gelişimine Allah'ın izniyle katkı sağlayacağız” dedi.

Bakmadan Geçme