Kültürünü Keşfet Bilgi ve Kültür Yarışmasında finalistleri belli oldu!

Onikişubat Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen Kültürünü Keşfet bilgi ve kültür yarışmasında finalistler belli oldu.

Maraş Tarihi, Coğrafya, El Sanatları, Sanat Tarihi ve Turizm, Yemek Kültürü, Spor, Müzik, Şairler ve Yazarlar gibi 7 dalda konulardan soruların sorulduğu Kültürünü Keşfet Bilgi ve Kültür Yarışmasında 50 lisenin katılımıyla gerçekleştiriliyor. Toplamda 10 gurubun yer aldığı yarışmada toplamda 4 okul finallere kalmaya hak kazandı.

27 Aralık Perşembe günü saat 14.00'te, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek final etabında Döngele Çok Programlı Anadolu Lisesi, Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi, İklime Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri yarışacak.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek: “Memleketini, tarihini, kültürünü, müziğini ve mutfağını benimseyen gençlerimizle yola çıktığımız Kültürünü Keşfet Bilgi ve Kültür Yarışmamızın yarı final heyecanını yaşadık. Finale katılmaya hak kazanan Döngele Çok Programlı Anadolu Lisesi, Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi, İklime Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme