MHP Dulkadiroğlu İlçe Yönetiminden kan bağışı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı, Kızılay'ın kan bağışı çağrısına kayıtsız kalmadı.

MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri ve Ülkü Ocakları Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Bayram Kiraz Kızılay'a kan bağışında bulıundu.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile birlikte ülke genelinde kan stoklarının azaldığını açıklayan Kızılay, vatandaşları sık sık bilgilendirerek kan bağışı yapmaya davet ediyor. Bu çağrıya kayıtsız kalmayan MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri kan bağışında bulundu.

Kan bağışı ile ilgili açıklama yapan MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı: "Kahramanmaraş MHP Dulkadiroğlu İlçe Yönetimi ve Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları Başkanı Bayram Kiraz bey ile son günlerde kan stokları azalan Kızılay'a Kan Bağışında bulunduk. 1868 yılında bir grup hekim tarafından kurulan Kızılay şuan ülkemizde Kamu Yararına çalışarak çok önemli faaliyetlerde bulunuyor. Kan bağış işleminin akabinde Türk Kızılay Kahramanmaraş Şube Başkanı Ökkeş Arslan Şerefoğlu beyfendiye simsırma Türk Bayrağı hediye ettik.

Bu vesileyle Türk Milletine kan bağışında bulunarak hasta yakınlarına ve insanlığa ümit olma çağrısında bulunuyoruz." ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme