MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığından bayramlaşma programı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

MHP İl Başkanlığında düzenlenen programda İl Başkanı Vahit Demiröz, Milletvekili Zuhal Karakoç Dora ve İl Yöneticileri partililerin bayramını tebrik etti.

Şehitler için okunan Kur-an-ı Kerim tilavetinin ardından bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Demiröz: “Öncelikle 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımız başta olmak üzere vatanı içi gözünü kırpmadan canını feda eden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Zor bir süreçten geçiyoruz. Ama ben inanıyorum ki tıpkı bugün olduğu gibi hep birlikte bu zorlukları da aşacağız. Ben bu vesile ile mübarek Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Programda konuşan MHP Milletvekili Karakoç Dora: “Ocaklar hep söylüyorum bizim göz bebeğimiz, kalbimiz. Dolayısıyla biz burada Dursun başkanı var kabul ediyoruz zaten. Aramızda gibiler eksik olmasınlar. Onlar da bizim teşkilatımız, ocaklarımız, camiamız için çalışıyorlar. Belki sabahlayacaklar. Bilmiyoruz. Allah hepsinden de razı olsun. Sizlere de çok teşekkür ediyorum. Bugün buruk bir bayram, hepimiz için biraz acı verici, hüzünlü tarafı var. Hepimizin gözü kapıda, hepimizin gönlü eski bayramlarda. Keşke diyoruz pek çok şey için, inşallah önümüzde çok daha güzel bayramlar olur. Elbette unutmayacağız da zaten geride bıraktıklarımızı, yaşadıklarımızı. Fakat çocuklarımıza karşı bir yükümlülüğümüz, bir sorumluluğumuz da var. Dolayısıyla önümüze bakmayı da bilmeliyiz. İnşallah çok daha iyi bir şekilde, hep birlikte ayağa kalkacak gücü, çok daha güzel bayram sabahlarına ulaşacak, ruhu en kısa zamanda kendimizde buluruz. Bayram günü hepiniz buradasınız, çok telaşlı bir gün aslında. Hele de Kahramanmaraş özelinde en yoğun, en hareketli geçen yılın günlerinden bir tanesi. Ama eksik olmayın buradasınız, hepinizin ayaklarına sağlık. İnşallah bundan sonra da aynı samimiyetle, gayretle hep birlikte çalışmaya devam ederiz. Tekrar hepinize hayırlı bayramlar diliyorum.” Dedi.

Bayramlaşma programı hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

Bakmadan Geçme